ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΘΗΝΑ 2015

Η Κυριαρχία του Κόσμου χωρίς Σοφία Γνώση  Αυτογνωσία Μέτρον και Αρετή

είναι άχρηστη επικίνδυνη και αντιανθρώπινα  αντιδεοντολογική

Ποια ήταν η Ατλαντίδα; Τι ήταν; Που ήταν;
Ερίζουν συγγραφείς ιστορικοί αρχαιολόγοι αρχαίες πηγές για το θέμα αυτό.
Κρατώντας τον αφηρημένο πυρήνα του Μυθου δεν θα ερίσουμε με κανένα
και σε κοινό γεωμετρικό τόπο θα συναντηθούμε από το Ωμέγα μέχρι την Αρχέγονη Πηγή του Ένα.
Η Ατλαντίδα ήταν μια περιοχή ήπειρος χερσόνησος ή νησί που καταστράφηκε εν μια νυκτί.
Γιατί;
Η Ατλαντίδα και οι Άτλαντες, απόγονοι του Ποσειδώνος ήταν και η πρώτη παγκοσμιοποίηση και η πρώτη κοιτίδα ίσως των αυτόχθονων  υδρόβιων, αμφιβίων,  ερπετών, θηλαστικών, ανθρωπίδων και  ανθρώπων στη γηγενή γη.
Η ανάπτυξη της τεχνογνωσίας, οι υψηλές γνώσεις που είχαν οι ιερείς τους, η αμετροέπεια, ο εγωισμός που αναπτύχθηκε υπερμέτρως και η κατάχρηση εξουσίας την οδήγησαν στην εξαφάνιση της και τον καταποντισμό σε μια θάλασσα Τηθύ.
Στο πόλεμο και την διένεξη με την Αθήνα νίκησε η Αθηνά Σοφία και ηττήθηκε η ποσειδώνεια Ατλαντίδα στην νέα ονοματοθεσία.
Οι Έλληνες με την καθοδήγηση της υπερασπίστηκαν τα ανθρώπινα ιδεώδη σε ανθρωποκεντρικό πολιτισμό.
Σήμερα βρισκόμαστε στο ίδιο κρίσιμο ιστορικό σημείο και σε ένα ηράκλειο σταυροδρόμι της Υ Επίλογής. Αυτό, της Κακίας και της Αρετής.
Οι Πόρτες και οι Θύρες του Παλατιού της Γης έχουν κλείσει από τον ΕΥΜΑΙΟ τον χοιροβοσκό του ΟΔΥΣΣΕΑ.
Η Ελλάδα, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και η Αθήνα ΑΘΗΝΑ κρατούν στα χέρια τους το ΤΟΞΟ. Είχαν διαλέξει  και την Ελιά για να συλλογούνται Ελεύθερα και καλά. Γελιούνται αν νομίζουν μερικοί, πως μπορούν να κρυφτούν ή έχουν κάπου να πάνε την  κρίσιμη στιγμή. Δεν υπάρχει μέρος στον πλανήτη για αυτούς γιατί μαζί με την ζωή τους έχουν χαλάσει και την μικρούλα γαλαζοπράσινη μας  ΓΗ.
Αυτή την στιγμή η ΕΛΛΑΔΑ κρατά στα χέρια της την μοίρα όλου του πλανήτη και η ΕΠΙΛΟΓΗ όλων των λαών και των κατοίκων της ας είναι , για το επόμενο πρωινό που θα ξημερώσει, προσεκτική και συνειδητή.

Αυτοί που παγκοσμιοποιούν την βλακεία. την ανοησία, την ωμή βία, τον εκφυλισμό της ανθρώπινης φυλής, την δουλοπαροικία και καλλιεργούν τους ανθρώπους σαν μπαταρία ομογενοποιημένους σε μία φάρμα με τόση αδικία την οδηγούν νομοτελειακά στον θάνατο από την εντροπία.
Αυτοί που κτίζουν τις πόλεις ΤΕΡΑΤΑ με σπίτια ορνιθώνες σε σύγχρονα ορνιθοτροφεία,με τις άθλιες  κονσέρβες, οικοδομές πολυκατοικίες, αυτοί που «θεό» τους έχουν ένα χρηματιστήριο που πουλάει αέρα κοπανιστό και το προσκυνούν χωρίς αιδώ και τις τράπεζες και τις πολυεθινικές  ουρά και συνοδό, αυτοί που ρυπαίνουν το περιβάλλον, δεν σέβονται την φύση, το γαλάζιο σε θάλασσα και ουρανό, αυτοί, που ψεύτικα τάζουν Αθανασίες στον άνθρωπο και τον  ταίζουν χόρτο θρησκευτικό με αντιανθρώπινο αντινοϊκό φανατισμό δογματισμό, ας γνωρίζουν πως καμία ΥΒΡΗ δεν μένει ατιμώρητη και κάθε άνομη εξουσία κατάχρηση και αδικία των Σμιθ και των ΣΗΘ μέσα σε μια νύκτα θα καταρρεύσει όπως και η παλαιά Ατλαντίδα  η  σκοτεινή  αυτοκρατορία.

Αυτό λέει ο Ηρακλής και επιστρέφει το μαξιλάρι με τα φτερά και τα πούπουλα στον Άτλαντα και τον Ουρανό μαζί με την κυριαρχία του κόσμου, την ΚΑΛΥΨΩ .
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται σαν λύτρωση, κάθαρση και τραγωδία και κύκλους κάνει στα αλώνια της αιώνιας αναμέτρησης της ύπαρξης των Όντων με την ανυπαρξία.
Πολίτης Αστραία, Φεβρουάριος 2015, 17