Η έξοδος και η είσοδος  αφορούν πάντοτε τις Θύρες και τις  Πύλες στον Χωροχρόνο του μεγάλου Ενιαυτού στην ροή της ενέργειας του σύμπαντος.
Θύρες ανοίγουν, θύρες κλείνουν, καθ΄όλη την διάρκεια του έτους στα κοσμικά ηλιοστάσια και τις συμπαντικές ισημερίες  στις Πύλες της Ανατολής, του Βορρά,του Νότου και της Δύσης.
Οι είσοδοι και οι έξοδοι του άντρου των Ναίδων τις πύλες των θνητών και των αθανάτων ορίζουν, τα έργα, τις ημέρες  και τις  μοίρες τους.
Η σπηλιά του Κύκλωπα μία είσοδο έχει και μία έξοδο. Οι Έλληνες δραπετεύουν  από εκεί σαν ΚΑΝΕΝΑΣ.
Πως;
Ανοίγοντας την δική τους ΟΡΑΣΗ, να βλέπουν, αντί να κοιτάζουν απλώς και να  εθελοτυφλούν συνεχώς.
Οι θύρες του παλατιού της Ιθάκης είναι πολλές. Σφραγίζονται με εντολή του Οδυσσέως.
Στο μαρμαρένια αλώνια της Ιστορίας θα  αναμετρηθεί το σκοτάδι και οι σκιές των μνηστήρων με το Φως  του Απόλλωνος, την Σοφία  της Αθηνάς και τη Δικαιοσύνη του Διός.
Οι μνηστήρες είναι ήδη νεκροί. Μόνο τα είδωλα τους περιφέρονται  στο λυκόφως  της μεγάλης κατάχρησης κλοπής και προδοσίας του Εαυτού.  Τους έχει σκοτώσει, ήδη ο Όμηρος Ποιητής εδώ και καιρό, και οι προβολές τους ρέουν στον Κωτυτό ποταμό με ένα βέλος στο λαιμό.
Τότε, που τους κάλεσε, ένα ,ένα με τα ΟΝΟΜΑΤΑ τους και περιέγραψε τον διεφθαρμένο χαρακτήρα τους και τα άνομα έργα τους.
Αυτοί που περιφέρονται είναι απλώς οι δούλοι κι οι δούλοι τους και αυτούς τους αναλαμβάνει ο γιος του Οδυσσέα, ο Τηλέμαχος.
Η κοσμική  μήτρα ανοίγει και κλείνει σε γέφυρες αμφίδρομης  κατανόησης των ΛΕΞΕΩΝ στην έννοια και τη σημασία τους.
Τότε που εκφωνήθηκαν με  την Πρωταρχική Δύναμη και Ισχύ τους, από μεγάλους πολεμιστές και ανθρώπους της Γνώσης και του Πνεύματος, κατευθείαν  από την Πηγή τους.
Η κρίση δεν είναι Ελληνική και δεν  είναι οικονομική.
Είναι πρωτίστως  κρίση, αξιών και διάκριση εξουσιών και ανυπαρξία οραμάτων ηθικών σε ένα κόσμο  πτώσεων και εκπτώσεων χρηματοπιστωτικών.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως 7.000.000 εκατομμύρια γηγενείς άνθρωποι στην Ελλάδα αποτελούν μεγάλο πρόβλημα για τις ύαινες του πολυεθνικού καπιταλισμού που τυπώνουν όσο πλαστικό  χρήμα, θέλουν χωρίς αντίκρυσμα χρυσού.
Είναι πρόβλημα όμως για όσους νομίζουν πως  μπορούν να  ζουν μέσα στην αμετρόπεια  και την ύβριν, χωρίς να  υπολογίζουν τον Νόμο τον Συμπαντικό.
Όταν η Γη αρχίζει να χορεύει το Ταγκό  δεν θα υπάρχει μέρος που να μη τους ξερνά σε Τάρταρα ερεβιανά.
Το Ελληνικό Κοινοβούλιο διαφέρει από άλλα πολλά.
Στην είσοδο  του έχει ΜΝΗΜΕΙΟ, αυτό,  του Άγνωστου Πολεμιστή Στρατιώτη  και δεν έχει αγάλματα Νίκης και Σοφίας με την Αθηνά.
Ο λόγος είναι απλός.
Η  Ελευθερία στην Ελλάδα έχει την Υπογραφή μεγάλων  Αθανάτων ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.
Την υπέγραψαν με τον θάνατό τους, την Σφράγισαν με το ΟΝΟΜΑ τους ,επωνύμως.
Λεωνίδας, Μιλτιάδης, Κολοκοτρώνης, Αλέξανδρος, Μεσολογγίτες, Θεμιστοκλής και άλλοι αμέτρητοι πολλοί αγωνιστές.
Οι Ήρωες στην Ελλάδα, έχουν Όνομα.
Ο λόγος τους ισχύει , όπως και οι αποφάσεις που πήραν μπροστά στον θάνατο  τους.
Η Έξοδος του Μεσολογγίου  δημιούργησε μία νέα είσοδο για την Ελλάδα , Ηρωικών Ψυχών, παρακαταθήκη για το μέλλον την Ώρα της Κρίσης και της Διάκρισης.
Η Ελλάδα μπορεί να βγει αμέσως από οποιαδήποτε κρίση, γιατί εδώ ΖΟΥΝ αθάνατοι όλοι οι μεγάλοι της, πολεμιστές.

Η ΝΙΚΗ είναι δική μας αρκεί να έχουμε την ΣΟΦΙΑ να τους επικαλεστούμε και να είμαστε έντιμοι,  γενναίοι,  διαυγείς, για  να το δεχθούνε, διαφορετικά, θα μας φτύσουν και θα ντραπούμε.
Όσοι είμαστε, δεν είναι θέμα ποσότητος αλλά, πάντα είναι  και  ισχύει ο ορισμός της ποιότητας.
Όλοι οι Πολεμιστές της Ελλάδος, αρχαίοι κα νέοι, θα σταθούν κοντά μας   σε αυτή τη μάχη
πάνω σε μία πέτρα,  βράχο  ΝΗΣΙ ΝΟΗΜΟΝΟΣ  ΦΩΤΟΣ και εμείς  μπροστά στη ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ με  ένα μανδύα  και   μια χλαίνη για να εκφωνήσουμε τη ΛΕΞΗ της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και να μας αξίζει.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, είναι εδώ δίπλα μας,  επίκουροι χορηγοί, υποστηρικτές, αθάνατοι χαϊλάντερ, μέντορες , ηχηρά σιωπηλοί και είναι ΑΝΙΚΗΤΟΙ γιατί και ο θάνατος έχει υποκλιθεί μπροστά τους και τους έχει χαρίσει το πέρασμα στης Ελευθερίας την Ωδή με μια Ιαχή.

Η Έξοδος της Ελλάδος από την ΚΡΙΣΗ, απαιτεί  ΟΡΑΣΗ, σοφία,  θάρρος,γενναιότητα,   κρίση και διάκριση, ανάληψη ευθυνών,  πειθαρχία, αυτοπειθαρχία, αποφασιστικότητα, απλότητα, καθαρότητα, οικοκυροσύνη και ηρωισμό με  ομοψυχία.
Ίτε Παίδες Ελλήνων
σηκωθείτε με ρεύμα ψυχής ΗΡΩΙΚΟ!
Η Ελλάδα έχει τη δική της ιστορία και είναι γραμμένη μόνο με μια ΛΕΞΗ και
ένα  Ύμνο προς την  Ελευθερία!
Αστραία
09 04 2016