%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%ba%ce%b9%ce%bd-%ce%b4%ce%b1%ce%ba%cf%84%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%b4%ce%b9-%cf%88%cf%88
….πραγμάτων και  το τρίτο σημείο του πολεμιστή

Είναι πλέον το πιο in θέμα του διαδικτύου   και όχι μόνο, η Νέα Τάξη πραγμάτων και αμφιβάλλω, αν πολλοί γνωρίζουν τι σημαίνει  πραγματικά αυτό. Μπλογκ, προφίλ ,ανώνυμα επώνυμα μιλούν, ωρύονται, πολεμούν τη  Νέα Τάξη  πραγμάτων, ειδικά στου ΦΒ, τον συμφερτό.
Πριν δούμε όπως ποια είναι η Νέα Τάξη πραγμάτων, ας γνωρίσουμε, την Παλαιά.
Ποια είναι η Παλαιά Τάξη των τελευταίων περίπου 2000 χρόνων, της εποχής των Ιχθύων;
Ποια ήταν στην εξουσία  τα χρόνια αυτά;
Μα είναι  εξαιρετικά απλό. Το ξέρει και ένα μωρό.
Ο   χριστιανισμός,  η μασονία, ο σιωνισμός και ο θεοσοφισμός σε αγαστή συνεργασία, αδελφάκια  μεταξύ τους και το μικρό ξαδελφάκι τους, ο μουσουλμανισμός, λίγα χρόνια μετά.
Με τις γνώσεις που κατείχαν ανήλθαν στην εξουσία και χειραγωγούσαν την άνοη μάζα με την θρησκεία.
Όμως επειδή τίποτα  σε αυτό τον κόσμο δεν μένει ίδιο και πέφτει η εντροπία, ειδικά , όταν  το πλήθος δεν έχει μία, και  επειδή όλα έχουν ένα τέλος, η νέα Εποχή του Υδροχόου, είναι το ΤΕΛΟΣ τους και ας το πάρουνε  απόφαση αυτό. Είναι νομοτελειακό, όπως η πτώση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
Πως και γιατί;

Ας  το δούμε σύντομα σε τρέιλερ και κινηματογραφική πλοκή, γιατί ο ΛΕΩΝ, είναι η πολικότητα του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και αγαπά την σκηνοθεσία, το καλό θέατρο και το καλό θέαμα,  σινεφίλ, από την αρχή.
Φτιάξανε, λοιπόν, από απληστία ένα αδηφάγο χρηματοπιστωτικό σύστημα με χρήμα πλαστικό χωρίς αντίκρυσμα και το πρόγραμμα ΣΜΙΘ ξέφυγε από το έλεγχο τους, δεν τους υπακούει πια και οι πολυεθνικές κάνουν ό, τι θέλουν και τους τσακίζουν αλύπητα  τα πλευρά.
Τρέχουν και παρακαλούν την  άβουλη μάζα να  πολεμήσουν τον ΣΜΙΘ, αλλά η μάζα, έτσι που την κατάντησαν δεν μπορεί. Όλα εδώ πληρώνονται και πέφτουν στον λάκο που σκάψανε για άλλους.Η υποβάθμιση που  έκαναν  στη μάζα και στους ανθρώπους , η εξαθλίωση   αυτή,γυρίζει εναντίον τους.Τους παρασέρνει σε πτώση  θερμοδυναμική. Ο ΣΜΙΘ είναι μια ΜΗΧΑΝΗ που τίποτα δεν καταλαβαίνει και προελαύνει ακάθεκτος, χωρίς να τους υπολογίζει, ούτε μια στιγμή.
Για αυτό τον  λόγο,δημιουργήσανε και την τριλογία του ΜΑΤΡΙΞ, την καταπληκτική, οι ιθύνοντες νόες. Ψάχνουν  για  τον ΝΙΟ μέσω του ΜΟΡΦΕΑ και βάλανε αγγελία, μη τυχόν βρεθεί.
Τα μεγάλα κινηματογραφικά έργα που έγιναν στο μεταίχμιο, αυτής των δύο εποχών, πρέπει προσεκτικά να μελετηθούν γιατί λένε πολλά με νοήματα συμβολικά.
Ένα από αυτά είναι » Ο πόλεμος των άστρων»  στον οποίον, ο Σηθ, δημιουργεί ζωή μέσα από γενετικά πειράματα μεταλλαγμένων σπόρων, πολύ σκοτεινά.
Την ισορροπία εδώ, την φέρνει ο ΛΟΥΚ και είναι παιδί ενός τζεντάι που ενέδωσε στην σκοτεινή πλευρά.
Ένα άλλο, είναι «Ο άρχων των δακτυλιδιών» και των  φυλών των ΟΡΚ, ο δημιουργός.
Αυτός ο στρατός των ΟΡΚ είνα προ των πυλών, ειδικά της Ευρώπης και είναι ο πόλεμος μεταξύ δύο συμμοριών.Τα ΟΡΚ θα τους κομματιάσουν, θα τους φάνε ζωντανούς. Το πλαστικό χρήμα καλό είναι για γούστα ακριβά,  σκάφη, βίλες , πισίνες, είδωλα, σεξ και ναρκωτικά, δεν τρώγεται  όμως και δεν μπορεί να θρέψει 8 δισ. κατοίκους της γης. Δεν βγαίνει μαθηματικά .
Της Παλαιάς ή της Νέας Τάξης;
Τι κάνει ο πολεμιστής;
Ο πολεμιστής δεν είναι ούτε με  Νέα Τάξη, ούτε με την Παλαιά, ξεκάθαρα και απλά.
Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους με τα ΤΕΡΑΤΑ που έφτιαξαν και προώθησαν για την ΕΞΟΥΣΙΑ με τόση απληστία και απονιά.
Ο πολεμιστής είναι με την ΟΜΟΡΦΙΑ και εκεί μένει ,στο τρίτο σημείο και  τους γνέφει διακριτικά, ως άνθρωπος της γνώσης και της αυτογνωσίας, απλά.
Χαιρετίσματα, τους στέλνει αποφθεγματικά.
Ένα δακτυλίδι κουβαλά. Θα το πετάξει λέει, εκεί  που ξέρει, για να γλυτώσει ο κόσμος και από τα δύο  αυτά,κακά.

20 10 2016

Αστραία